top of page

Roger Waters, Tom Morello και Brian Eno στο "Live for Gaza" (10 Απριλίου)

Ο Roger Waters των Pink Floyd, ο Tom Morello (RATM, Audioslave) και ο Brian Eno (Dune) είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία "Live for Gaza", ένα διαδικτιακό event για την ενίσχυση των μουσικών της Λωρίδας της Γάζας στη Παλαιστίνη. Η live stream συναυλία, διάρκειας 2 ωρών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Απριλίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδας.


Ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, είναι και οι Wafaa Alnjeili, Badeel Band, and Osprey V, τρεις καλλιτέχνες από τη Λωρίδα της Γάζας.

"Για δεκαετίες τώρα, στους Rage Against the Machine και τους Audioslave, τα συγκροτηματα που συμμετείχα, αλλά και στη solo δουλειά μου -ως μουσικός ή ραδιοφωνικός παραγωγός- προωθούσα την ελευθερία και την δικαιοσύνη μέσω της μουσικής" λέει ο Morello σε video - δήλωση του ενώ συνεχίζει "η μουσική είναι ένας τρόπος να συνδέσεις ανθρώπους από όλο το κόσμο, ένας τρόπος να έχεις μια κοινή εμπειρία μαζι τους, και αυτό θα κάνουμε".


Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδωθούν στο "Delia Arts Center" που εδρεύει στην Λωρίδα της Γάζας και παρέχει στους μουσικούς της περιοχής εκπαίδευση, στούντιο για πρόβες και χώρους συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για καλλιτέχνες.


Εισητήρια για τη διαδικτιακή συναυλία μπορείτε να προμυθευτείτε μέσω Eventbrite με τιμές που ξεκινούν από περίπου 12 ευρώ.

 

120 views0 comments
  • Facebook
  • Instagram
  • SoundCloud
bottom of page